Kozarci iz polikarbonata in trde plastike

(PC) Plastični kozarci za večkratno uporabo iz materiala polycarbonate. Najkvalitetnejša plastika z lastnostmi kovine, stekla in plastike.
Kozarci so lahko izpostavljeni ekstremnim temperaturam med -80 in +150°C. Odporni so proti padcem, pohojanju in načrtnemu metanju. Drgnjenje z ostrimi predmeti, gobicami ali brcanje po hrapavih tleh povzroči manjše odrgnine.

(SAN) je znaka materiala styrene-acrylonitrile copolymer iz katerega so narejeni kozarci iz trde plastike. Zaradi lastnosti steklene bistrosti je ta material najprimernejši. Kozarci se ob nesrečnih padcih ne razletijo in naj se ne bi poškodovali. Kozarci počijo ali se uničijo le v primeru padca iz večje višine ali močnejših pritiskov in metanj v tla.

Kozarci ne lomijo in so lahki ter zato zelo primerni za uporabo v bazenskih kompleksih, nočnih klubih, kamp prikolicah, jadrnicah, vrtcih, šolah, bolnišnicah…..

Prav tako se priporoča uporaba plastičnih kozarcev na vseh množičnih prireditvah saj se tako izognete pretiranemu lomu in pa posledičnim poškodbam. Če zamenjate uporabo navadnih plastičnih kozarcev z kozarci iz policarbonata se zmanjšajo vaši stroški in tudi količina odpadne embalaže, saj so kozarci namenjeni večkratni uporabi.

Priporočeno je pranje v stroju za pomivanje kozarcev. Če jih želite polirati, uporabljajte serviete, ki so namenjene poliranju.
Kozarcev ne brišemo z brisačami.

Primerni so za pogrevanje v mikrovalovni pečici vendar ne za pečenje.

Kozarci se ob zlaganju istih modelov med seboj ne sprimejo.

Kozareca Comet in Caipirinha sta primerna za mešanje pijač z boston shakerjem.

KOZAREC TINA LD IZDELAN JE IZ POLICARBONATA

KELIH JAZZ 0,3L

KOZAREC CAPIRINHA 0,2L

KELIH DOLCE VITA 0,4L

KOZAREC PIVSKI 0,3L

LONČEK ZA ČAJ 0,2L

VRČ ZA PIVSKI 0,5L

KELIH PENINA Y 0,1L

KOZAREC MERICA B 52 2-4 CL

KOZAREC TINA WHISKY

KELIH RDEČE VINO ¼, 1/8,

KELIH BELO VINO

KELIH MARTINI

 

KOZAREC COMET LD 3 DCL PC

KOZAREC COMET WHISKY PC